Fagdag

Inga lediga platser

Fagdag om ASK og autisme Trondheim

Beskrivning

Bilde1.jpg

Tobii Dynavox inviterer til fagdag om ASK og autisme 23.04.2024 i Trondheim


Grunnet stor pågang på fagdagen 11.04.24 setter vi opp en dag til i Trondheim. Plassene går fort, så her må en være rask med påmelding.


Dato: Tirsdag 23.04.2024 kl 10-15


Sted: P-Hotel Trondheim, Fosenkaia 7, 7022 Trondheim


Påmelding: Fagdagen er gratis og har begrenset antall plasser. Påmelding innen 18.04.24. Påmelding er bindendende, slik at vi kan bestille lunsj i forkant


Målgruppe:Innholdet vil være tilpasset fagpersoner som jobber med barn og ungdom med autisme, som pp-rådgivere og spesialpedagoger. 


Under denne fagdagen vil vi se på ulike aspekter av ASK og hvordan det kan støtte enkeltpersoner med autismespekterforstyrrelser i å uttrykke seg og kommunisere mer effektivt. Det vil bli gitt innsikt i de nyeste forskningsfunnene og beste praksis innen ASK-intervensjoner, samt praktiske verktøy og ressurser som kan brukes i dagliglivet.


Bruk av ASK kan hjelpe personer med autisme med å utvikle bedre kommunikasjonsevner, redusere frustrasjon og stress i hverdagen, og å bidra til sosial og kognitiv utvikling. Det er derfor et verdifullt verktøy for å forbedre livskvaliteten til denne gruppen. Vi ser frem til en inspirerende dag med fokus på fordelene ved ASK i denne konteksten.


Program:

Introduksjon til ASK og Autisme

Språkutvikling med ASK

Kommunikasjon eller kognisjon: Hva er formålet med symbolene?

Modellering

Talemaskin for barn med Autisme


Fagdagen vil bli holdt av vår logoped og spesialpedagog Maria Andvik Hoaas. Maria har jobbet med barn med autisme på flere arenaer. Hun er ny i teamet vårt i Tobii Dynavox og kommer fra en stilling i PP-tjenesten.


Vi bruker våre egne programvarer og produkter som eksempler. Kurset vil likevel være relevant for de som har andre hjelpemidler eller som bruker ASK på print.  

Utbildningstyp
Fagdag

Presentatören
Maria Andvik Hoaas

Pris
Kostnadsfri

Tid
10:00 - 15:00 CET

Datum
23-04-2024

Plats
KOMMER
Norway

Registrera

Fagdag om ASK og autisme Trondheim

Tuesday, April 23, 2024 10:00 - 15:00 CET

Se till att kryssa i rutan längst ner i formuläret för att bekräfta vår integritetspolicy

För att vi ska kunna ge dig support behöver vi behandla din personliga data i enlighet med to our privacy policy. *

Se till att du har lämnat all nödvändig information enligt ovanstående anvisningar.